DOUBLE Jasper Posson & Dane Baptiste

Talent komt altijd bovendrijven, wordt gezegd. Maar soms komt het wel heel plots aan de oppervlakte, zoals in het geval van Jasper Posson. Deze sympathieke Antwerpenaar haalde jaren geleden als student weleens de pers als preses en woordvoerder van zijn studentenkring, maar kwam als comedian pas onlangs bovendrijven als primus van de Lunatic Comedy Award 2017.

Met illustere voorgangers als Gunter Lamoot, Lieven Scheire, Philippe Geubels, Lukas Lelie en Jens Dendoncker verkeert de volgens sommigen grappigste ambtenaar van Vlaanderen Рanderen hebben het dan weer over de énige grappige ambtenaar Рals laureaat alleszins in roemrijk gezelschap.

Dat belooft dus voor de toekomst, want ook al timmert Jasper Posson sinds 2014 aan de comedyweg en verzorgde hij als halve finalist van andere bekende comedywedstrijden zoals Culture Comedy Award en de Radio 2 Humorklas al het voorprogramma van onder anderen Bas Birker en Steven Mahieu, de deur naar het grote publiek staat nu wijd open. Zijn strafste troef: een batterij scherpe observaties waarmee hij nietsontziend aan de slag gaat. Verzuurde politici, romantiekloze zee-otters en Antwerpenaren die zichzelf te serieus nemen: hij haalt ze allemaal even vlotjes door de mangel.

“Hard werken is nu de boodschap”, liet de nieuwste coming man of comedy zich meteen ontvallen nadat hij zijn eerste grote prijs in de wacht sleepte. Posson beseft dat hij een grote stap gezet heeft maar nog een hele weg af te leggen heeft. “Veel optreden en hopelijk binnen een jaar of twee een eigen avondvullende show”, klinkt het voor een keer niet om te lachen.

Arenberg: De Kleine // Friday // 22:30-23:30

Flag-small-Belgium

Tickets voor deze voorstelling

Koop je ticket voor enkel deze voorstelling of doe je voordeel door een dag- of weekendticket te kopen.