LINE-UP Antwerpen Lacht

Een schooljuf van het tweede leerjaar vertelt op een oudercontact: “Alles heeft hij gezien! Een potlood dat valt, een vogeltje dat op de vensterbank komt zitten, de kauwgom onder de lessenaar voor hem… en het ergste is: als ik hem iets vraag over de les kan hij nog antwoorden ook!”.

Spoel 30 jaar verder en er is niets veranderd. We zien allemaal dezelfde wereld maar in het hoofd van Wim is die altijd net iets leuker. Comedy van Wim Janssens, het alledaagse leven met de verbeelding van die jongen in het tweede leerjaar.

Op 8 april 2015 sprong hij voor het eerst op het podium van café The Joker in Antwerpen en in zijn eerste jaar stond hij in de halve finale van o.a. Humo’s comedy cup en het Griffioen Zuidplein Cabaret Festival (NL). In 2017 won hij dan een eerste prijs in Sittard (NL) bij Caberette-ketet 2017 en ondertussen warmt hij zalen op voor Kamal Kharmach, Jeron Dewulf, Henk Rijckaert, Raf Coppens en anderen.

Over Antwerpen Lacht:
Een maandelijks concept in de kleine zaal van Arenberg dat bestaat uit gevestigde namen en aanstormend talent, die nieuwe grappen komen vertellen en uitproberen. Deze keer met Daveson Ignatia (MC), WestSaid, Wim Janssens, La Hager en Nira Tal.

Arenberg: De Kleine // Friday // 20:30-21:30

Flag-small-Belgium

Tickets voor deze voorstelling

Koop je ticket voor enkel deze voorstelling of doe je voordeel door een dag- of weekendticket te kopen.