5 to watch

Met Bas, Quinten, Jet, Nikki & Rida

Met 5 to Watch schotelen we je een line-up vijf topcomedians voor. Met de garantie dat je lachspieren nog dagen stijf zullen voelen. Met Gillion Slory als MC.

Quinten Friederichs

Quinten Friederichs is een Antwerpse millennial van Hollandse makelij. Slimme observaties en hilarisch anekdotes brachten hem tot in de halve finale van de Utrecht Comedy Talent Award en de finale van de comedymatch op het Eindhovens Comedy Festival. Daarnaast schreef hij ook voor Emmy Award winnende tv-programma's zoals 'Wat Als?' en 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?'. Ondanks deze regen aan prijzen, roem en glorie staat Quinten nog steeds met beide voeten op de grond. Hij drinkt zijn koffie, laat de hond uit, en heeft dezelfde existentiële crisissen die u en ik hebben.

Website | Facebook | Instagram

Rida Abouhayan

Rida Abouhayan is een opkomend comedy-talent. Met al twee comedyprijzen op zak en een begeerd optreden op Paaspop, ontdekt een snelgroeiend publiek zijn unieke stijl. Rida is niet alleen charmant en zachtaardig, maar kan ook vlijmscherp uit de hoek komen - een combinatie die je alert houdt. Hij vertelt op hilarische wijze over zijn ervaringen als 'Limbokaan', levend tussen twee werelden, en hoe hij zich staande houdt als zachte jongen in een harde wereld.

Instagram

Nikki Rose

Nikki Rose komt oorspronkelijk uit Philadelphia (US). Ze is in België beland als toeriste en is 17 jaar blijven plakken in Brugge. Sinds kort woont ze in Antwerpen en heeft ze zich volledig gestort op stand up comedy. Zo was ze afgelopen seizoen één van de deelnemers van het comedytraject Get Up Stand Up waar ze hoge ogen heeft gegooid. Ondertussen heeft dit natuurtalent op heel wat plekken gespeeld en is ze alleen maar nog beter geworden.

Instagram

Jet Bootz

"Jet Bootz, zo heet ik niet echt. Ik ben ongeveer 22 en weet niet hoe lang ik ben. Ik doe niet aan comedy. Ik kom niet uit Amsterdam. Ik heb een hele leuke dwergpanda Jochem, o nee wacht, niet. Verder zit ik wel eens in de trein (dat is niet echt waar)."

Facebook

Bas Dillen

"Ik ben een cafébaas uit Antwerpen die een dik jaar geleden met comedy is begonnen. Ben al wel veel langer fan van het genre en houd wel van de iets grovere humor in de lijn van Jimmy Carr, Anthony Jeselnik of Vincent Voeten."

All You Can Laugh

NL: Tijdens All You Can Laugh, op zaterdag 2 maart, kan je voor de prijs van één dagticket naar maar liefst drie shows gaan. En dat op drie verschillende locaties!

Tijdens het bestellen kies je drie voorstellingen per tickethouder. Per bestelling hoeven niet alle tickethouders naar dezelfde voorstellingen te gaan.

Let op! Sommige voorstellingen beginnen op hetzelfde moment. Zorg ervoor dat je per tickethouder drie voorstellingen kiest die steeds op een ander moment starten!