Funny Brotha's is een comedy-collectief bestaande uit Joël Gideon, Gilion Slory en Miquel Wiegel.

Elke Funny Brotha heeft zijn eigen charme en humor, perfect aanvullend op de charme en humor van de andere twee vrienden. De Funny Brotha's vertellen op geheel eigen wijze hun levensverhalen. Hilarische grappen en interessante observaties gegarandeerd!

Joël Gideon

Geboren en getogen in Rotterdam en sinds 2023 als regular verbonden aan Comedy Club Haug. Als stand-up comedian is het een echte storyteller die je vanaf het begin makkelijk mee neemt in zijn verhalen. Hij ziet het publiek als vriend en familie. Die hij weer eens wil vertellen wat hij nu weer heeft meegemaakt. Joël mag dan in het dagelijks leven rustig zijn, op het podium is daar niets meer van te merken: op aanstekelijke, authentieke en hilarische wijze deelt hij de verhalen over zijn dagelijkse leven.

Facebook | Instagram

Gillion Slory

Een Nederlandse stand-up comedian en acteur met Surinaamse roots, opgegroeid in Amsterdam. Gillion heeft de afgelopen jaren op diverse podia gestaan waaronder comedyshows zoals Fatu, Get Known Comedy, Comedy Café, Sweet Tori en Srifidensi Comedy. Ook stond Gillion in het voorprogramma van comedians zoals Jörgen Raymann en comedy duo Deng Boy. Sinds 2018 is Gillion member van comedy collectief Funny Brotha’s. Gillion zijn energie, creativiteit en humor maakt hem een grote aanwinst voor de comedy wereld!

Facebook | Instagram

Miquel Wiegel

Miquel Wiegel is een comedian met Surinaamse roots. Hij staat al zeven jaar op de planken en heeft gespeeld in zalen zoals Toomler, Maas Podium en Meervaart. Zijn comedy gaat over het dagelijkse leven. Hij woont in Almere en is papa van twee kinderen.

Facebook | Instagram

02.03 in BARMONT in Arenberg

Funny Brotha's spelen tijdens All You Can Laugh.

ALL YOU CAN LAUGH

Met één ticket voor All You Can Laugh kan je naar maar liefst drie Mad Goat-shows van keuze!