Op zaterdag 02 maart kan je met All You Can Laugh je eigen Mad Goat-programma samenstellen. Zo krijg je maar liefst 3 shows voor de ultra scherpe prijs van € 25! 

Hoe werkt All You Can Laugh?

Check in het programma-overzicht alle shows die op zaterdag 02 maart onder All You Can Laugh vallen en stel zo je eigen programma samen. Zo combineer je bijvoorbeeld Lisa Curry & Robert White als Headliners, The Best in Stand Up met Soe Nsuki en Roosje Pertz én de Gala-avond in De Studio met Marcel Lucont en Flo & Joan. Er is trouwens ook een Gala-avond in Arenberg met Wim Helsen en Maartje & Kine.

Voor de voorstellingen om 19:30 en 21:00 kan je steeds uit vijf verschillende opties kiezen. De avond afsluiten doe je dan met één van de twee Gala-avonden om 22:30.

Je hoeft maar via één voorstelling tickets te boeken voor de drie shows van jouw keuze. Tijdens het bestelproces krijg je de kans om per ticketkoper drie voorstellingen aan je ticket toe te voegen.

Let wel op: sommige shows spelen op hetzelfde uur. Zorg er dus voor dat je tijdens het bestellen van je tickets drie voorstellingen kiest die op een ander moment starten. Zo haal je alles uit je festivalticket! Check hieronder de volledige timetable voor zaterdag 02.03 voor wanneer wie speelt.

(Opgelet! Voor Welcome To Night Vale moet je nog wél apart tickets reserveren.)

ALL YOU CAN LAUGH

Check hieronder het programma en stel op zaterdag 02 maart je eigen Mad Goat-programma samen!