Comedy & Guitars

Ariane Van Hasselt & Johnny Trash

Catchy tunes en komische oorwurmen. Da's Comedy & Guitars, live op Mad Goat Comedy Festival! Met Yannick Noben als MC.

Ariane Van Hasselt

Ariane houdt van veel verschillende dingen. Van zingen en comedy. En cowboyboots. En ook haar zoontje. En haar lief en zijn drie kinderen uiteraard. Maar toch vooral van comedy en zingen. Ze vertelt stoute verhalen en gênante geheimen met een onschuldige glimlach op haar gezicht en een sprankelend akkoord op haar gitaar of piano. Laat je omverblazen door haar zoetgevooisde stem en verrassen door haar fijnzinnige humor!

Facebook | Instagram

Johnny Trash

Hij toert het hele land door met een comedyshow die draait rond zijn liedjes, "KleinKunstComedy," aldus Trash zelf. Met zijn bizarre kijk op het leven, vooroordelen, reizen en vooral op eten sleept hij z’n publiek mee in een verrassende mix van humor en muziek. Altijd met een hoek af. Met het grootste gemak schiet hij met humoristische anekdotes afgewisseld met nummers zoals 'Bicky Cheese' en 'Vlaand'renland'. Hij begeleidt zichzelf op gitaar. Of omgekeerd. Want ook dat is mogelijk in de wereld van Johnny Trash.

Facebook | Instagram

All You Can Laugh

Tijdens All You Can Laugh, op zaterdag 2 maart, kan je voor de prijs van één dagticket naar maar liefst drie shows gaan. En dat op drie verschillende locaties!

Tijdens het bestellen kies je drie voorstellingen per tickethouder. Per bestelling hoeven niet alle tickethouders naar dezelfde voorstellingen te gaan.

Let op! Sommige voorstellingen beginnen op hetzelfde moment. Zorg ervoor dat je per tickethouder drie voorstellingen kiest die steeds op een ander moment starten!