The Best in Stand Up

Soe Nsuki & Roosje Pertz

Soe Nsuki

Soe is stand up-comedian, tv-persoonlijkheid en scenariste! Maar zeg alsjeblieft niet "creatieve duizendpoot" want die term wordt te veel gebruikt en is dus helemaal niet creatief. Het begon allemaal met hip hop, in 2007. Jarenlang schuimde Soe als bgirl de battles van de Lage Landen af en ze richtte Soe’s Bgirl Studio. De mopjes begonnen in 2012. Ze speelde het voorprogramma voor Thomas Smith, Philippe Geubels en Alex Agnew, en in 2016 struinde ze de zalen af in een dubbelshow met bff Jens Dendoncker. Eind 2018 ging Soe in première met haar eerste volavondshow 'Soetopia' voor een volle Arenberg. In december 2022 ging ze in première met haar tweede zaalshow, 'SOENAMI'.

Website | Facebook | Instagram

Roosje Pertz

Roosje Pertz kreeg in 1999 van haar moeder het advies niet langer met haar mond open voor zich uit te staren. Haar vrienden vonden dat ze stand-upcomedian moest worden. Sinds 2018 combineert Roosje met groot succes beide gouden tips. Roosjes rake observaties vallen in de smaak bij een breed publiek. Goedgezind en flink, maar niet té braaf. Roosje gidst je met haar aparte blik langs de geijkte paadjes van de middenklasse. Als aanstekelijke MC doet Roosje zelfs het meest ijzige publiek ontvlammen. In 2019 nam Michael Van Peel Roosje mee op tournee als een van zijn Young Ones. In 2021 won ze Comedy Match in Eindhoven. De komende 10 jaar werkt ze aan haar eigen special, daarin sterk belemmerd door het comfort van het stabiel inkomen van haar échte job. Roosje is bezeten door eten en dat hoor je in haar podcast KiloCast. Met een Leuvens accent. Ooit wordt dat weer hip. Roosje is heel sociaal op Twitter, Youtube, Facebook en Instagram.

Website | Facebook | Instagram

Met Joel Gideon als MC.

All You Can Laugh

NL: Tijdens All You Can Laugh, op zaterdag 2 maart, kan je voor de prijs van één dagticket naar maar liefst drie shows gaan. En dat op drie verschillende locaties!

Tijdens het bestellen kies je drie voorstellingen per tickethouder. Per bestelling hoeven niet alle tickethouders naar dezelfde voorstellingen te gaan.

Let op! Sommige voorstellingen beginnen op hetzelfde moment. Zorg ervoor dat je per tickethouder drie voorstellingen kiest die steeds op een ander moment starten!