PIETER VERHAEGHE

UA Lunch Talk

met Erhan Demirci

Sinds 2020 brengt de Faculteit Sociale Wetenschappen van de Universiteit Antwerpen in samenwerking met ‘Nuff Said vier keer per jaar een gratis Lunch Talk. Tijdens deze Lunch Talks staat een artiest centraal uit de wereld van de comedy, literatuur of muziek. De focus ligt op het persoonlijke en professionele verhaal van de gast, en hoe het zich afspeelt tegen een achtergrond van belangrijke maatschappelijke thema’s en gebeurtenissen zoals migratie, polarisatie en (internationale) conflicten. Tijdens Mad Goat is de centrale gast: Erhan Demirci!

Erhan Demirci

Erhan Demirci is een aimabele Limburger die geen enkel onderwerp schuwt. Zijn comedy zoekt hij in zijn eigen uittocht van het harde Limburgse dorpsleven naar het nog hardere 'life in the ghetto' van Brussel. Niet enkel politiek en integratie vormen zijn inspiratie, ook het alledaagse leven van de gemiddelde Belg frappeert hem te meer.

Na zijn schoolvoorstelling ‘tussen friet en kebab’ (2014-2018) en zijn avondvoorstellingen ‘Komt Goed’ (2016-2019) over de aanslagen in Brussel, ‘Wa Make’ (2018-2020) en ‘Doe Rustig’ (2021-2022), toert Erhan sinds oktober 2023 door Vlaanderen met ‘Verwachtingen’.

De UA Lunch Talks zijn een samenwerking tussen de Faculteit Sociale Wetenschappen van de Universiteit Antwerpen en 'Nuff Said.

Locatie

UAntwerpen - gebouw M Lokaal M.101

Sint-Jacobstraat 2, 2000 Antwerpen

Website | Instagram | Facebook