Wim Helsen en Maartje & Kine

Mad Goat Gala

De derde van Mad Goat Comedy Festival afsluiten kan je in Arenberg of De Studio tijdens één van de twee Gala's. In Arenberg doe je dat met Wim Helsen en met Maartje & Kine. Met Erhan Demirci als MC.

Wim Helsen

Wim Helsen won met zijn eerste voorstelling ‘Heden Soup!’ meteen de prijs voor meest beloftevolle cabaretier. Met zijn volgende shows deed hij het nog beter en won hij tweemaal de Poelifinario: de hoogste eer binnen het Nederlandse en Vlaamse cabaret. Helsen heeft een feilloze komische timing, maar de gevoelens en situaties die hij oproept zijn vaak ook pijnlijk en gênant. Een ware klasbak, als ideale afsluiter van een dag Mad Goat!

Website | Facebook

Maartje & Kine

Maartje & Kine zijn twee Noors-Nederlandse multi-instrumentalisten met droge humor en energieke en aanstekelijke live shows. Ze suizen moeiteloos van Brahms naar balkan, van opera naar jodel-rap en van chanson naar electro. Met magistrale muzikaliteit en meesterlijke solo’s. Met stapels sketches en met hopen humor. Samen spelen ze ongeveer twintig instrumenten, waaronder de piano, viool, gitaar, banjo, hardanger fiddle, ukulele, contrabas-balalaika en accordeon. Maartje & Kine touren sinds vorig jaar met hun humoristisch-virtuoze theatershows. In de woorden van De Telegraaf: "Een klinkend feest!". Diezelfde De Telegraaf gaf Maartje & Kine overigens 5 sterren, moest je nog twijfelen...

Website | Facebook | Instagram

All You Can Laugh

Tijdens All You Can Laugh, op zaterdag 2 maart, kan je voor de prijs van één dagticket naar maar liefst drie shows gaan. En dat op drie verschillende locaties!

Tijdens het bestellen kies je drie voorstellingen per tickethouder. Per bestelling hoeven niet alle tickethouders naar dezelfde voorstellingen te gaan.

Let op! Sommige voorstellingen beginnen op hetzelfde moment. Zorg ervoor dat je per tickethouder drie voorstellingen kiest die steeds op een ander moment starten!