Erhan Demirci werd op 14 januari 1983 geboren in het shtijle Beringen. Samen met zijn broer en zussen groeide hij op in het nog shtijlere Limburgse Ham. Erhan wandelt, op zijn gekende manier, door zijn schooljaren en gaat studeren in Brussel. Hij krijgt de smaak te pakken en volgt verdere opleidingen in Gent en Washington DC. Hierna gaat hij aan de slag als marketing- en communicatiespecialist. Tijdens zijn studentenjaren begint hij al te experimenteren met comedy. Zijn finaleplaats op de Culture Comedy Award 2010 én de juryprijs van de 123 Comedy Award 2011 maakte van hem een meteen de grootste belofte binnen het Vlaamse comedyland. “Van deze man gaan we nog horen” opperde “De Standaard” met 4 sterren en Erhan loste die verwachting meteen in.

Erhan is een aimabele Limburger die geen enkel onderwerp schuwt. Zijn comedy zoekt hij in zijn eigen uittocht van het harde Limburgse dorpsleven naar het nog hardere 'life in the ghetto' van Brussel. Niet enkel politiek en integratie vormen zijn inspiratie, ook het alledaagse leven van de gemiddelde Belg frappeert hem te meer. Gegarandeerd positieve energie en goed lachen!

Website | Facebook | Instagram
 

01.03 aan de Universiteit Antwerpen

Erhan Demirci is de centrale gast tijdens de Lunch Talk, georganiseerd door 'Nuff Said en Universiteit Antwerpen. Meer info »

02.03 in het Salon in De Studio

Erhan speelt tijdens All You Can Laugh in de line-up 'Masters of Comedy'.

ALL YOU CAN LAUGH

Met één ticket voor All You Can Laugh kan je naar maar liefst drie Mad Goat-shows van keuze!